تخریب غیرقانونی سواحل به جزیره هرمز رسید
به گزارش چای قند پهلو، پس از موضوع واگذاری اراضی در محدوده طولانی ترین غار نمکی دنیا به سایت پرورش آبزیان، ساحل جزیره هرمز و کوه های رنگی اش نیز در معرض این تخریب نهاده شد.
به تازگی بازار ساخت وساز در سواحل استان هرمزگان به بهانه توسعه سایت های پرورش آبزیان رواج پیدا نموده است؛ در این رابطه، چندی پیش موضوع واگذاری اراضی ساحلی جزیره قشم در حریم میراث طبیعی ملی و جهانی غار نمکی قشم به مرکز پرورش میگو مطرح شد و ژئوپارک جهانی قشم را در معرض اخراج دوباره از لیست ژئوپارک های جهانی یونسکو قرار داد.
برای مطالعه بیشتر با 1000islandstour.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
البته شنیده ها حاکی از آن است که در حال حاضر خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته، روند ساخت وساز در حریم سایت نمکدان متوقف شده است.
ولی طبق اخبار منتشرشده، این بار دامنه تخریب و تعرض به محیط زیست سواحل هرمزگان به جزیره هرمز رسیده است. طبق گفته سید مجدالدین حسینی، بخشدار جزیره هرمز، فردی برای ساخت سایت پرورش ماهی در ساحل محیط زیست اقدام به تخریب کوه های رنگی و ساخت وساز نموده، در حالی که از سمت بخشداری هیچ گونه مجوزی برای ساخت وساز ندارد.
سید مجدالدین حسینی با اشاره به اینکه هرگونه ساخت وسازی در داخل شهر مجوز شهرداری و در خارج حریم شهر مجوز بخشداری را احتیاج دارد، تاکید نمود:
این فرد هیچ گونه مجوزی را از بخشداری اخذ ننموده است.
وی ادامه داد:
این فرد یک بار برای ساخت وساز و تخریب اقدام نموده و کارش را متوقف نموده ایم تا مجوز خود را به بخشداری ارائه دهد؛ اما پس از مدتی بدون آوردن مجوز مجدداً شروع به نموده است؛ به محض فهمیدن این موضوع از نیروی انتظامی خواستیم اقدام نموده و کارش را متوقف کند.
مدیرکل حفاظت و محیط زیست استان هرمزگان نیز ضمن ابراز بی اطلاعی از عملیات تخریب و ساخت وساز در ساحل محیط زیست هرمز، از پیگیری و آنالیز بیشتر در مورد این موضوع اطلاع داد.
منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا