بودجه ای برای توسعه اشتغال در بنگاه های کوچک تخصیص یابد
به گزارش چای قند پهلو، خبرنگاران/آذربایجان غربی معاون امور مالی استاندار آذربایجان غربی گفت: بنگاه های مالی کوچک زیربنای توسعه هستند.

نادر صادقی امروز 9دی در دومین رویداد بین المللی تاک 2 که در هتل آنا برگزار گردید، باتاکید اینکه بنگاه های مالی کوچک زیر بنای توسعه مالی کشور هستند، توضیح داد: باید بودجه هایی برای توسعه اشتغال در بنگاه های مالی کوچک و دانش بنیان تخصیص داد.
صادقی خاطر نشان کرد: هر کشوری باید برای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار به الزامات خود نگاه کند و از ظرفیت ها و پتانسیل ها خود به خوبی استفاده کند.
معاون مالی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه جهان به سمت مشاغل دانش بنیان پیش می رود، یاد آور شد: کارهای فناورانه از الزامات کشورها است، با توجه به پرورش نخبگان و پژوهشگران جوان در کشور احتیاج است بیش از گذشته از این پتانسیل بهره گرفت.
وی اظهار کرد: در سال گذشته کمیته امداد با اعتبار 55میلیارد ریال پیروز به اشتغال 499نفر در بخش اشتغال فناورانه شد و سال جاری با 354میلیارد ریال تا به امروز برای 777نفر شغل ایجاد نموده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا