طرز تهیه پاستا فتوچینی به 7 روش بین المللی

به گزارش چای قند پهلو، پاستا به عنوان یکی از نمادهای آشپزی ایتالیایی به فرهنگ غذایی بسیاری از کشورها راه پیدا نموده است. در میان گونه های متنوع این غذا، پاستا فتوچینی با ساختار نواری و پهن خود از محبوبیت بالایی برخوردار است. در این مقاله از خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه پاستا فتوچینی را شرح دهیم و نکات کلیدی برای تهیه این غذای لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم. اگر در پی یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی به 7 روش بین المللی

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

مناسب برای 3 تا 4 نفر

اندازه سختی آسان

طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو

برای تهیه پاستا فتوچینی تنها به چند ماده اولیه ساده احتیاج دارید. در این بخش ابتدا مواد لازم را معرفی نموده و سپس مراحل تهیه غذا را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم

مواد مورد احتیاجاندازه
فتوچینی400 گرم
شیر پرچربیک لیوان
پنیر پارمزاننصف لیوان
جعفری خردشدهیک چهارم لیوان
کره2 قاشق غذاخوری
نمکبه اندازه لازم

مرحله اول: پختن پاستا

برای آغاز، یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی حرارت بالا قرار دهید و اندازهی نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب آغاز به جوشیدن کرد، فتوچینی را داخل قابلمه بریزید و طبق زمان پیشنهادی روی بسته حدود هشت تا 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید. البته بهتر است یک لیوان از آب پاستا را کنار بگذارید تا در صورت لزوم از آن برای تنظیم غلظت سس بهره ببرید.

مرحله دوم: تهیه سس

کره را در یک تابه بزرگ و روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس شیر پرچرب را اضافه نموده و به آرامی هم بزنید تا دمای آن کمی بالا برود، اما نجوشد. پس از آن، پنیر پارمزان را به ترکیب شیر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود.

خواندنی ها

انواع پاستا

مرحله سوم: مخلوط کردن پاستا و سس

پاستای پخته را به سس آماده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سطح پاستا با سس پوشانده شود. سپس اجازه دهید این ترکیب 2 تا سه دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

اگر احساس کردید سس بیش ازحد غلیظ است، اندازهی از آب پاستا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید.

مرحله چهارم: اضافه کردن جعفری و سرو پاستا

جعفری خردشده را به پاستا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با سایر مواد مخلوط شود. اکنون پاستا را در ظرف مورد نظر خود بریزید و آن را با کمی پنیر پارمزان رنده شده و اندازهی جعفری تازه تزئین کنید.

طرز تهیه فتوچینی با مرغ

برای تهیه فتوچینی با سس آلفردو و مرغ باید ابتدا فیله مرغ خردشده را همراه با سیر خرد شده، نمک و فلفل سیاه در اندازهی روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن به سس آلفردو اضافه کنید.

اضافه کردن مرغ به پاستا نه تنها به این غذا طعم بی نظیر و لذیذی می بخشد، بلکه آن را به یک غذای کامل و مغذی تبدیل می نماید. در این روش می توانید از قارچ خردشده هم برای بهبود طعم و ارزش غذایی پاستا بهره ببرید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس گوجه

برای درست کردن پاستا فتوچینی می توان از سس های مختلفی استفاده کرد که سس گوجه یکی از آن ها است. این سس محبوب طعم خوشایندی به فتوچینی می بخشد و آن را به یک گزینه عالی برای وعده های غذایی تبدیل می نماید.

در این روش باید گوجه فرنگی ها را با اندازهی روغن به مدت 15 دقیقه روی حرارت میانه تفت دهید تا نرم شده و آب درون آن ها گرفته شود. سپس نمک، فلفل، آویشن و سیر خردشده اضافه کنید و یک دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت دهید. در مرحله بعد، ریحان و جعفری خرد شده را همراه با فتوچینی پخته بیفزایید و آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید.

دیدنی ها

طرز تهیه پاستا گوجه

طرز تهیه پاستا فتوچینی با میگو

اگر از هواداران غذاهای دریایی هستید، فتوچینی با میگو می تواند یک انتخاب فوق العاده برایتان باشد. برای تهیه این غذا باید میگوها را تمیز نموده، شسته و به خوبی خشک کنید. سپس با اندازهی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا طعم دارشان کنید. برای اینکه طعم ادویه ها به خوبی جذب شود، اجازه دهید میگوها چند ساعت در یخچال بمانند.

در ادامه یک تابه مناسب بردارید و کمی روغن در آن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، میگوها را در تابه بچینید و 2 طرف آن ها را سرخ کنید. سپس آن ها را همراه با فتوچینی پخته شده به سس دلخواه خود بیفزایید.

خواندنی ها

طرز تهیه پاستا میگو اسفناج

طرز تهیه پاستا فتوچینی بدون مرغ

این پاستا را می توان با استفاده از سبزیجات تازه و متنوع که هم مقوی هستند و هم رنگ و طعم جذابی به غذا می دهند، آماده کرد. در این روش باید ابتدا پیاز و سیر خردشده را تفت دهید. سپس سبزیجات دلخواه از جمله قارچ، کدو سبز، هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

در مرحله بعد، گوجه فرنگی رنده شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا سبزیجات با حرارت ملایم بپزند و آب اضافی آن ها تبخیر شود. در پایان، فتوچینی پخته شده را به سبزیجات بیفزایید و غذا را در ظرف سرو بریزید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس پستو

سس پستو یک سس ایتالیایی است که خاستگاه آن به شهر جنوا برمی شود و برای تهیه غذاهای مختلف از پاستا گرفته تا سالاد استفاده می شود. برای درست کردن این سس باید ریحان تازه، گردو، روغن زیتون، پنیر پارمزان، فلفل سیاه و نمک را با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا بافت نرم و یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل می توانید به جای گردو از بادام زمینی یا دانه کاج هم برای تهیه سس پستو بهره ببرید.

دیدنی ها

آموزش طرز تهیه سس پستو ایتالیایی

طرز تهیه پاستا فتوچینی با گوشت چرخ نموده

در فرآیند تهیه پاستا فتوچینی می توان از گوشت چرخ نموده به عنوان یکی از اجزای اصلی استفاده کرد. در این روش باید گوشت را به همراه انواع سبزیجات مثل هویج، کرفس و… بپزید و در پایان با پاستا مخلوط کنید. برخی از افراد ترجیح می دهند این غذا را با استفاده از گوشت قلقلی درست نمایند که شکل متفاوتی به آن می بخشد و یکی از روش های رایج برای تهیه فتوچینی به شمار می آید.

نکات و فوت و فن طرز تهیه پاستا فتوچینی

چند نکته کاربردی و ساده در فرآیند پخت پاستا فتوچینی وجود دارد که رعایت آن ها باعث می شود غذا خوش طعم تر شود. در ادامه به این نکات اشاره می کنیم:

  • پخت پاستا بر اساس دستورالعمل: رشته های فتوچینی را دقیقا طبق راهنمای درج شده روی بسته بندی بپزید تا به نتیجه مطلوب برسید.
  • اضافه کردن روغن به پاستا: برای جلوگیری از چسبیدن رشته های فتوچینی به هم می توانید هنگام پخت اندازه کمی روغن داخل آب در حال جوش بریزید.
  • اضافه کردن تدریجی پاستا به سس: پاستا را کم کم به سس اضافه کنید تا اندازه آن نسبت به سس بیشتر نشود. اگر سس احتیاج به رقیق شدن داشت، اندازه کمی از آب پاستا را به آن بیفزایید.
  • افزودن سبزیجات برای تنوع بخشیدن به غذا: برای بهبود طعم و ارزش غذایی پاستا می توانید سبزیجات مختلف مانند قارچ، فلفل دلمه ای، کدو سبز و… را به آن اضافه کنید.
  • تغییر سس آلفردو با توجه به رژیم غذایی: بسته به ذائقه خود می توانید از خامه برای تهیه سس آلفردو بهره ببرید. با این حال، اگر رژیم دارید و نمی خواهید کالری زیادی دریافت کنید، بهتر است از این کار بپرهیزید.
  • مرینیت کردن مرغ: اگر برای تهیه پاستا فتوچینی از مرغ استفاده می کنید، آن را از چند ساعت قبل با چاشنی های دلخواه طعم دار کنید. نحوه خرد کردن مرغ هم بسته به سلیقه شما می تواند به صورت مکعبی یا نواری باشد.
  • جایگزین کردن پنیر پارمزان: برخی از افراد به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده می نمایند. این انتخاب به ذائقه و سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
  • نحوه سرو پاستا فتوچینی: این غذا بهتر است بلافاصله بعد از آماده شدن سرو شود. چرا که در صورت سرد شدن ممکن است سس آن سفت تر شود.

خواندنی ها

طرز تهیه پاستا آلفردو

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 1594

به "طرز تهیه پاستا فتوچینی به 7 روش بین المللی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا فتوچینی به 7 روش بین المللی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید