طرز تهیه کازان کباب خوشمزه ترکی

به گزارش چای قند پهلو، کازان کباب بیشتر در شهر ازمیر درست می گردد ولی در بیشتر شهرهای ترکیه نیز آن را تهیه می نمایند و با ذائقه ما ایرانی ها نیز کاملا هماهنگ است.

طرز تهیه کازان کباب خوشمزه ترکی

کازان کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ترکیه ای است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه با بادمجان و گوشت چرخ نموده را در خانه تهیه کنید. اگر به طعم و مزه ترکیب بادمجان با گوشت علاقه مند هستید حتما کازان کباب را تهیه کنید. شما می توانید این غذای خوشمزه را در فر یا بدون فر و داخل تابه تهیه و به همراه یک پلو خوشمزه سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کازان کباب را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کازان کباب

  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • بادمجان 3 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کازان کباب

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و پوست بادمجان را کاملا نگیرید. می توانید برای زیبایی این غذا به صورت خطی بادمجان ها را برش بزنید. روی هر بادمجان برش هایی ایجاد کنید ولی تا ته آن نبُرید. سپس داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان ها را خشک و داخل یک تابه با کمی روغن خوب سرخ کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد. در همین حین مواد گوشتی را تهیه کنید. برای این کار پیازها را رنده ریز بزنید و به همراه ادویه ها و سیر رنده شده، جعفری و گوشت خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود.

مرحله سوم

حالا باید از مواد گوشتی بردارید و شبیه میزان شامی درست کنید و در بین برش های ایجادشده در بادمجان ها قرار دهید. بدین ترتیب همه برش های بادمجان را پر کنید و آن ها را کنار قرار دهید.

مرحله چهارم

برای تهیه سس باید گوجه ها را رنده ریز بزنید و داخل یک تابه بریزید و کمی تفت دهید و در ادامه ادویه ها و سیر و رب را اضافه کنید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید و روی مواد آب جوش بریزید و در تابه را 10 دقیقه با حرارت بالا قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرید و بعد حرارت را کم نموده و 30 الی 45 دقیقه دیگر زمان دهید تا گوشت و بادمجان بپزد و سس غلیظ گردد.

برای آنکه بتوانید در تهیه این غذا از یک گوشت چرخ نموده با کیفیت بهره ببرید، مطلب بایدها و نبایدهای خرید گوشت چرخ نموده را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کازان کباب

  • می توانید کازان کباب را به همراه نان یا پلو سرو کنید.
  • بهتر است از بادمجان های کمی درشت بهره ببرید و باید تخم کمتری داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر آشپزی، طرز تهیه خوراک کدو با گوشت را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 15 تیر 1401 بروزرسانی: 15 تیر 1401 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 1252

به "طرز تهیه کازان کباب خوشمزه ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کازان کباب خوشمزه ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید