این ساندویچ مرغ اصلا معمولی نیست
به گزارش چای قند پهلو، اگر از هواداران ساندویچ مرغ برای مسافرت هستید ولی از ساندویچ های معمولی فیله مرغ خسته شدید، ساندویچ مرغ را چرخ نموده و با سس سیر امتحان کنید.
ساندویچ کلاب مرغ با سس سیر در هنگام سفر یک ساندویچ کاملا متفاوت و خوش خوراک است که می توانید با آن همسفرانتان را حسابی سر خشنود کنید.
مواد لازم
یک عدد سینه مرغ کامل
2 ق س جعفری ساطوری شده
2 ق س خیارشور ریز خرد شده
یک ق س گوجه فرنگی ریز خرد شده
یک ق س کاهوی خلالی شده
یک ق س کلم قرمز ریز خرد شده
به اندازه لازم کره
به اندازه لازم پودر زنجبیل
یک تا 2 ق س سس مایونز
تعدادی نان تست
1. استخوان های مرغ را جدا نموده و بعد از آب پز کردن با پیاز و کمی نمک و زردچوبه چرخ کنید. به مرغ چرخ شده نمک، فلفل و زنجبیل و بعلاوه سس مایونز را اضافه کنید. جعفری ساطوری شده را به این مخلوط بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
2. حالا خمیر سیر را آماده کنید. برای این منظور به تعداد نان های تست حبه سیر آماده نموده و پس از پوست گرفتن و حلقه حلقه کردن، ساطوری خرد کنید. سپس با فشار لبه چاقو، حبه های سیر خرد شده را به شکل خمیر درآورید.
3. روی نان تست کمی کره و سپس خمیر سیر بمالید و در طبقه وسط فر که پیش از این با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار داده و مدت پنج دقیقه حرارت دهید تا برشته گردد.
4. بعد از پنج دقیقه مخلوط مرغ چرخ نموده را با کاردک یا چاقو روی نان تست شده قرار داده و سطح روی آن را به ترتیب خیارشور، گوجه فرنگی، کاهوی خلالی و کلم قرمز ریز شده اضافه کنید. حالا یک نان تست دیگر روی آن بگذارید.
یه جور دیگه
به جای نان تست می توانید از نان!؟ یا نان لواش یا حتی نان بروتچن بهره ببرید. به این صورت برای پیک نیک و به عنوان غذای بین راهی مناسب تر می گردد.
اگر می خواهید کلاب را بلافاصله بخورید، می توانید از ساندویچ ساز بهره ببرید.
اگر اهل رژیم هستید، به جای سس مایونز از ماست چکیده بهره ببرید.
فوت و فن
اگر وقت و مهارت ریز خردکردن این سبزیجات را ندارید، از سبزی خردکن بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاین