تور هند: خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ سفری به هندوستان
به گزارش چای قند پهلو، خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب ترین غذا های تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام استان های هند پخت و سرو می گردد.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
مجله کوروش: آشپزخانه هندی یکی از قدیمی ترین و مشهورترین مطبخ های جهانست. در حقیقت آشپزی هندی با فرهنگ و سنت هندی ها یکی شده و با وجود این که تنوع غذایی در این کشور بسیار زیاد است اما همچنان هویت و اصالت خودش را در سرتاسر جهان حفظ نموده است. خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب ترین غذاهای تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام استان های هند پخت و سرو می گردد.
مواد لازم برای 6 نفر
کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: 1 عدد
سیر رنده شده: 4 حبه
زیره سبز آسیاب شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
پودر میخک: 1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
خامه سنگین زده شده: 1 فنجان
ماست چکیده: 1 لیوان
بادام هندی: 1/2 فنجان
پودر فلفل پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
شکر سفید: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ پوست کنده و بدون استخوان: 2 عدد خرد شده به صورت قطعات مکعبی
پودر کاری: ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ یک غذای هندی خوشمزه
طرز تهیه مرغ کاری
1. برای درست کردن خورش مرغ کاری با ماست و خامه ابتدا سس خورش را آماده می کنیم. در یک ماهیتابه و روی حرارت میانه گاز کره آب شده را کمی گرم کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در کره تفت دهید تا سبک شوند. در ادامه 4 حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. زیره سبز، یک قاشق چایخوری نمک، پودر میخک، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه را هم اضافه کنید و با سیر و پیازها کمی تفت دهید. دو دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.
2. در مرحله بعد خامه سنگین قنادی زده شده، یک لیوان ماست چکیده یا یونانی، پودر فلفل پاپریکا و یک قاشق غذاخوری شکر را به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است تمام محتویات ماهیتابه را به یک قابلمه مناسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. 10 تا 15 دقیقه زمان برای آماده شدن سس خورش مرغ کاری با ماست و خامه کافی است.
3. در یک ماهیتابه نچسب روغن مایع را داغ کنید. تکه های سینه مرغ را در روغن بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید. بادام هندی ها را آسیاب کنید و پودر آن را به همراه پودر کاری روی تکه های مرغ بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که تکه های مرغ رنگ شان از صورتی به کرم تغییر کند ادامه دهید. 3 دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.
4. تکه های سینه مرغ تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید و به سسی که قبلا آماده نموده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را به مدت 30 دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا تکه های مرغ خورش خوب بپزند و خورش جا بیفتد.
5. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را با جعفری تازه خرد شده تزیین و با برنج سرو می نمایند. در صورت تمایل می توانید به سس خورش مرغ کاری کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. در این صورت دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه گرفته گردد.
منبع: زندگی روز