روغن ترانسفورماتور به همت محققان دانشگاه گلستان فراوری شد
به گزارش چای قند پهلو، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه گلستان برای اولین بار در کشور توانست روغن ترانسفورماتور را با خوراک پارافینی فراوری کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، نسیبه حاجیری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول پیروز به فراوری روغن ترانسفورماتور شد.
روغن ترانسفورماتور با حمایت اقتصادی پارک علم و فناوری گلستان، شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان و شرکت اسپو تحت مدیریت فنی و علمی دکتر نسیبه حاجیلری عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول برای اولین بار در کشور تهیه و واحد فراوریی آن طراحی شد.
در حال حاضر این محصول کاملاً وارداتی است؛ اما محققان دانشگاه گلستان توانسته اند این روغن را با خوراک پارافینی و بدون هیچ گونه افزودنی با فرآیندی نوین و قیمت تمام شده پایین تر فراوری نمایند.
لازم به ذکر است، مشخصه های ولتاژ شکست، ویسکوزیته و نقطه ریزش روغن فراوری شده بهتر از نمونه های خارجی است. همچنین این روغن در تمام ترانسفورماتور های وزارت نیرو و نفت کاربرد دارد.
منبع: خبرگزاری دانشجو