طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای

به گزارش چای قند پهلو، بورک از جمله غذا های که چند منظوره است و می توان آن را به صورت گیاهی و غذای گوشتی آماده کرد.

طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای

نزدیک ترین غذای ایرانی که به بورک شباهت زیادی دارد سمبوسه است. بورک یکی از آن غذا هایی است که چند منظوره است و می توان آن را به صورت گیاهی و غذای گوشتی درست کرد و به راحتی در طی روز هر زمانی آن را استفاده کرد و نگران مقدمه چینی و مکان مناسب برای غذا خوردن، نبود.

بورک گوشت یکی از غذا های معروف و به شدت پرطرفدار در کشور ترکیه است.

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت ترکیه:

گوشت چرخ نموده: 250 گرم

پیاز: 1 عدد

قارچ: 100 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

پنیر پیتزا: 100 گرم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا: به میزان کافی

آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

آویشن و کنجد: به میزان کافی

روغن و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت بورک گوشت ترکیه:

1. ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد کنیم. در ادامه قارچ ها را به همراه میزان کمی روغن مایع در یک تابه مناسب کمی تفت می دهیم. حالا آب لیمو ترش را اضافه می کنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

2. پس از اینکه آب قارچ ها بخار شد و به خوبی سرخ شدند آن ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه میزان خیلی کمی روغن در تابه تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی گردد.

3. پس از اینکه پیاز طلایی شد میزانی آویشن، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر پیاز ها را تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ نموده را اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا گوشت سرخ شده و تغییر رنگ بدهد.

4. پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را وسط تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ گردد و طعم خامی اش گرفته گردد. در آخر قارچ را اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.

5. حالا مایع داخل بورک آماده است و می رویم سراغ خمیر یوفکا، برای این منظور خمیر یوفکا را روی یک سینی بزرگ باز می کنیم و با یک قلموی تمیز آغشته به آب آنرا نم دار می کنیم. یک قاشق از مایه گوشت داخل خمیر می ریزیم.

6. سپس میزانی پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و خمیر را به صورت لوله ای می پیچیم. در آخر لبه های خمیر را با قلمو کمی خیس می کنیم تا خمیر باز نگردد. به همین ترتیب تمام بورک ها را می پیچیدم، سپس کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و بورک ها را داخل سنی فر می چینیم.

7. برای راحتی کار و کثیف نشدن سینی فر می توانید به جای چرب کردن سینی فر از کاغذ روغنی هم بهره ببرید. حالا در یک کاسه کوچک 1 عدد تخم مرغ را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافتش یکدست گردد، سپس 1 قاشق شیر به آن اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم.

8. حالا با قلموی روی بورک ها را با ترکیب تخم مرغ و شیر رومال می کنیم و میزانی کنجد هم روی بورک ها می پاشیم. فر را باید از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم گردد، سپس سینی فر را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم ت بورک ها آماده شوند.

9. پس از اینکه بورک ها آماده شدند دو دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بورک ها طلایی گردد. در صورتی که فر ندارید می توانید بورک ها را روی اجاق گاز درون روغن سرخ کنید که در این صورت نیازی به رومال هم ندارید.

منبع: فرارو
انتشار: 7 خرداد 1401 بروزرسانی: 7 خرداد 1401 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 1215

به "طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید