5 آموزش فرنچ تست شکلاتی در 20 دقیقه
به گزارش چای قند پهلو، فرنچ تست شکلاتی یا در اصل یک صبحانه اصیل فرانسوی است که با نان تست، تهیه و با طعم های مختلف، مزه دار می گردد. برای درست کردن فرنچ تست برای یا اصلا نیازی به صرف کردن زمان زیادی نیست و البته دستتان باز است که به شکل های متنوع، آن را سرو کنید. در این مقاله از در روش های مختلف برای طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی، نکات پخت و رازهای خوشمزه شدن فرنچ تست شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی در یک نگاه
برای درست کردن فرنچ تست شکلاتی، ابتدا نان تست را آماده کنید و روی هر برش اندازهی شکلات صبحانه بمالید. سپس نان تست دیگر روی آن قرار دهید و به شکل مثلثی برش بزنید. در یک کاسه، تخم مرغ، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و نان ها را در این ترکیب فرو ببرید.
در یک تابه، کره را ذوب کنید و هر دو طرف فرنچ تست ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. در آخر، می توانید فرنچ تست ها را با پودر قند و پودر دارچین یا برش های میوه های تازه سرو کنید.
شما می توانید اندازه مواد اولیه، جزئیات و مراحل طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی را در ادامه این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فرنچ تست شکلاتی با شکلات صبحانه
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
نان تست | 1 بسته |
شیر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن یا کره (برای سرخ کردن) | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل (اختیاری) | نوک قاشق چای خوری |
شکلات صبحانه یا نوتلا | به اندازه دلخواه |
پودر دارچین (اختیاری) | به اندازه دلخواه |
پودر قند | به اندازه دلخواه برای سرو نهایی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت فرنچ تست شکلاتی: 7 تا 10 دقیقه
اندازه کالری فرنچ تست شکلاتی: حدود 1020 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی با نوتلا
فرنچ تست شکلاتی را به عنوان میان وعده مدرسه بچه ها یا صبحانه کارمندی می توانید تهیه و میل کنید. ساده ترین روش تهیه فرنچ تست شکلاتی را در ادامه می توانید آموزش ببینید.
مرحله اول: نان های تست را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن فرنچ تست شکلاتی فرانسوی، قسمت های قهوه ای یا کریسپی شده نان تست را با چاقو، جدا کنید و کنار بگذارید. برای تهیه فرنچ تست به قسمت خمیری نان تست تازه احتیاج دارید. قسمت های جدا نموده را می توانید خشک نموده و پودر کنید. سپس به عنوان پودر سوخاری از آن بهره ببرید.
در صورت تمایل می توانید نان تست و انواع نان دلخواه را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: نان تست را به نوتلا آغشته کنید
نصف نان های آماده شده را روی یک سطح بگذارید و روی آنها به اندازه دلخواه، نوتلا () یا شکلات صبحانه دلخواهتان بریزید. نوتلا را با پشت یا قسمت پهن چاقو، روی نان تست پخش کنید تا همه سطح نان، با یک لایه شکلاتی پوشانده گردد.
سپس یک نان تست بدون شکلات را روی آن بگذارید و به هم بچسبانید. همه نان های تست را به همین شکل آماده کنید، طوری که یک لایه شکلات بین دو لایه نان باشد. بعد نان های تست را به صورت مثلثی برش بزنید.
برای خرید نوتلا و انواع شکلات صبحانه می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: مایه شیر و تخم مرغ را درست کنید
در ادامه، در یک کاسه، تخم مرغ را بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید. با قاشق تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط گردد و سفیده از لختگی بیرون بیاید. سپس شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک مایع روان و یکدست داشته باشید.
تخم مرغ، شیر و وانیل را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله چهارم: نان های تست را در مایع تخم مرغی بزنید
در این مرحله از تهیه فرنچ تست با نوتلا، نان های تست را که در مرحله دوم آماده نموده و کنار گذاشته بودید، در مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید، طوری که هر دو طرف نان های تست به این مایه شیر و تخم مرغی، آغشته گردد. همه نان ها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله پنجم: فرنچ تست شکلاتی را سرخ کنید
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم گردد. روغن یا کره را در تابه بریزید و اجازه دهید کره ذوب شده یا روغن داغ گردد. سپس فرنچ تست ها را در تابه بچینید. یک سمت فرنچ تست های شکلاتی که طلایی شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر آنها هم سرخ گردد.
انواع کره حیوانی و گیاهی و انواع روغن سرخ کردنی را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله آخر: فرنچ تست شکلاتی را سرو کنید
در آخر، فرنچ تست ها را در ظرف سرو بگذارید و روی آنها، یا هر دو طرف آنها را پودر دارچین و پودر قند () بپاشید. بهتر است اجازه دهید فرنچ تست شکلاتی کمی از دما بیفتد و بعد پودر قند بپاشید تا پودرها، ذوب نشوند. فرنچ تست را به عنوان صبحانه یا میان وعده، میل کنید.
برای خرید پودر دارچین می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مواد لازم برای تهیه فرنچ تست شکلاتی با پودر کاکائو
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
شکر | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر کاکائو | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
شیر | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 6 عدد |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
نان تست | 1 بسته |
کره بدون نمک یا روغن سرخ کردنی | به اندازه کافی |
توت فرنگی یا میوه دلخواه | برای تزیین فرنچ تست شکلاتی |
سس شکلات و نوشیدنی دلخواه | برای تزیین و سرو فرنچ تست شکلاتی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت فرنچ تست شکلاتی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی با پودر کاکائو
در این روش، پودر کاکائو جایگزین شکلات صبحانه یا نوتلا می گردد و طعم شکلاتی به فرنچ تست می دهد و به این ترتیب رنگ نان تست، قهوه ای خواهد شد. این فرنچ تست ها را هم در فر و توستر می توانید درست کنید و هم در تابه و با روغن سرخ کنید.
مرحله اول: مایه شکلاتی فرنچ تست را آماده کنید
در ابتدا در یک کاسه مناسب، پودر کاکائو، نمک و نصف اندازه شیر را بریزید و هم بزنید. بهتر است دمای شیر سرد یا همدما با محیط باشد. پودر کاکائو را هم بزنید تا با شیر کاملا مخلوط و یکدست گردد و هیچ گلوله کاکائویی در آن وجود نداشته باشد.
پودر کاکائو را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله دوم: نان ها را در مایه کاکائویی بخیسانید
سپس تخم مرغ ها را در مخلوط مرحله قبل بشکنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا از لختگی خارج شوند. بقیه شیر، وانیل، شکر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه روان و یکدست داشته باشید. این مخلوط را در یک ظرف مسطح و تخت بریزید و نان های تست را در آن بچینید، طوری که کاملا به این مخلوط آغشته شوند. حدود 5 دقیقه نان های تست را بخیسانید.
وانیل، شکر و نمک را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله سوم: توت فرنگی ها را آماده کنید
در ادامه، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. توت فرنگی ها را بشویید () و به صورت باریک برش بزنید. می توانید از برش های موز یا میوه های دیگر هم بهره ببرید.
وقتی نان های تست، رنگ قهوه ای به خود گرفتند، میوه های تازه برش خورده را روی یک لایه از نان های تست بگذارید و یک نان تست دیگر، روی آنها قرار دهید. می توانید نان ها را به صورت مثلثی برش بزنید.
مرحله چهارم: فرنچ تست شکلاتی را در فر بگذارید
بعد از آماده کردن فرنچ تست ها، آنها را در یک سینی فر بچینید و روی شان را کمی کره بمالید یا با اسپری روغن، روغن بپاشید. فر که گرم شد، سینی را در طبقه وسط فر بگذارید. حدود 5 دقیقه فرنچ تست ها را در فر بگذارید تا رطوبت نان، بخار گردد. بعد از 5 دقیقه فرنچ تست ها را می توانید زیر و رو کنید. وقتی فرنچ تست ها خشک شدند، سینی فر را بیرون بیاورید.
مرحله آخر: فرنچ تست کاکائویی را سرو کنید
در آخر، فرنچ تست های کاکائویی را از فر بیرون بیاورید. روی آنها را می توانید با سس شکلات یا میوه های دلخواه دیگر تزیین و با نوشیدنی های دلخواه خود مثل انواع آبمیوه و شیر سرو کنید.
سس شکلات را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی به روش های دیگر
فرنچ تست شکلاتی را به روش های دیگر هم می توانید تهیه کنید.
روش تهیه فرنچ تست شکلاتی رولی
برای درست کردن فرنچ تست شکلاتی رولی با ظاهر مجلسی، اطراف نان های تست را با چاقو جدا کنید. نان های تست را با وردنه پهن کنید تا ضخامت آنها کم گردد. روی یک لایه از آنها را سس شکلات یا نوتلا بریزید و یک لایه نان دیگر روی آنها بگذارید.
سپس دو لایه را به هم فشار دهید تا بچسبند و بعد آنها را رول کنید. رول ها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و وانیل (یا پودر کاکائو) بزنید تا به آن کاملا آغشته شوند. در آخر، فرنچ تست شکلاتی رولی را در تابه سرخ کنید یا در فر گریل کنید.
روش تهیه فرنچ تست شکلاتی در توستر
در روش تهیه فرنچ تست شکلاتی در توستر، به روغن کمی برای سرخ کردن فرنچ تست شکلاتی احتیاج خواهید داشت. در این روش، می توانید روی فرنچ تست ها را به هر کدام از روش های بالا، آماده کنید.
بعد، با اسپری مخصوص روغن، اندازهی روغن، روی فرنچ تست ها اسپری کنید یا با فرچه آشپزی، روی فرنچ تست ها را روغن بمالید. سپس آنها را در سینی توستر بچینید. توستر را روشن نموده و روی دمای 150درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به مدت 10 دقیقه گرم گردد.
سپس سینی حاوی فرنچ تست های شکلاتی را در توستر گرم شده بگذارید. بعد از 3 دقیقه، فرنچ تست ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها هم طلایی گردد. در آخر فرنچ تست های شکلاتی را با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.
روش تهیه فرنچ تست شکلاتی سوخاری
می توانید فرنچ تست شکلاتی را سوخاری هم بکنید. در این روش، بعد از آغشته کردن نان های تست به مایه تخم مرغی، هر دو طرف آن را در پودر سوخاری فرو ببرید و بعد آنها را در روغن یا کره سرخ کنید.
نکات مهم در طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی
- برای سرخ کردن فرنچ تست شکلاتی یا ساده، ممکن است به کره یا روغن بیشتری احتیاج داشته باشید. در این صورت، می توانید در حین سرخ کردن، کمی روغن یا کره به تابه اضافه کنید.
- به جای نوتلا یا شکلات صبحانه در طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی می توانید از سس شکلات، شکلات کاکائویی یا شکلات شیری ذوب شده و حتی خامه شکلاتی بهره ببرید.
- اضافه کردن وانیل به مایه شیر و تخم مرغ، باعث گرفتن بوی زهم تخم مرغ می گردد. شما می توانید از پودر دارچین هم در این مخلوط بهره ببرید.
- به جای نان تست می توانید نان سوخاری در تهیه فرنچ تست بهره ببرید.
- فرنچ تست شکلاتی را می توانید به شکل های مختلف مثلثی، مربعی و مستطیلی برش زده و آن را سرخ کنید.
- پیش از چسباندن نان های تست به هم، می توانید علاوه بر مایه شکلاتی، اندازهی مغز پسته یا بادام هم بین نان های تست بریزید و بعد آنها را به هم بچسبانید.
- برای چشیدن طعم های متفاوت و خوشمزه می توانید علاوه بر نوتلا، از انواع مربا، مارمالاد، خامه یا مواد دلخواه دیگر به عنوان لایه میانی فرنچ تست یا برای تزیین روی فرنچ تست شکلاتی بهره ببرید.
- به خاطر استفاده از پودر کاکائو یا شکلات در تهیه فرنچ تست شکلاتی، احتمال سوختن فرنچ تست در اثر حرارت زیاد، وجود دارد. پس چه در زمان پختن فرنچ تست در فر و توستر و چه در زمان سرخ کردن آنها، مراقب باشید که فرنچ تست ها تلخ نشوند.
فوت و فن های خوشمزه شدن فرنچ تست شکلاتی
فرنچ تست شکلاتی را با چی تزیین کنیم؟
تزیین فرنچ تست شکلاتی، کاملا سلیقه ای است. می توانید روی فرنچ تست را بعد از آماده شدن با برش های میوه های تازه، سس شکلات، سس کاراملی، خامه فرم گرفته، پودر دارچین، پودر قند یا مغزهای مختلف تزیین و سرو کنید.
فرنچ تست با چه نوشیدنی هایی سرو می گردد؟
بسته به ذائقه خود می توانید در کنار فرنچ تست از نوشیدنی های گرم مثل چای و قهوه یا نوشیدنی های سرد مثل شیر، شیر کاکائو، آبمیوه های تازه و طبیعی، اسموتی و … بهره ببرید.
منبع: افق کوروش