خوراک قارچ و هویج

به گزارش چای قند پهلو، از آنجا که داخل این غذا نان های تست و برشته وجود دارد، سیرکننده است. به علت وجود سبزیجاتی همانند قارچ و هویج پروتئین زیادی نیز دارد.

خوراک قارچ و هویج
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه کره
  • 6 پیمانه قارچ خرد شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1.5 قاشق چایخوری رزماری تازه (نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 6 پیمانه مکعب های نان تست برشته شده ادویه دار
  • 3 پیمانه هویج رنده شده
  • 1.5 پیمانه آب

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت میانه آب کنید. قارچ را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید. سس سویا، رزماری و فلفل را اضافه کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، مخلوط قارچ، مکعب های نان تست برشته شده ادویه دار و هویج را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خیس شوند. آنها را داخل ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک را از روی ظرف بردارید و به مدت 60 تا 70 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 190
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 13 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 28 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 558 میلی گرم
  • پروتئین: 6 گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 1283

به "خوراک قارچ و هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراک قارچ و هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید