خوراک قارچ و هویج
به گزارش چای قند پهلو، از آنجا که داخل این غذا نان های تست و برشته وجود دارد، سیرکننده است. به علت وجود سبزیجاتی همانند قارچ و هویج پروتئین زیادی نیز دارد.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه
مواد لازم
- ¼ پیمانه کره
- 6 پیمانه قارچ خرد شده
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- 1.5 قاشق چایخوری رزماری تازه (نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 6 پیمانه مکعب های نان تست برشته شده ادویه دار
- 3 پیمانه هویج رنده شده
- 1.5 پیمانه آب
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت میانه آب کنید. قارچ را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید. سس سویا، رزماری و فلفل را اضافه کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، مخلوط قارچ، مکعب های نان تست برشته شده ادویه دار و هویج را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خیس شوند. آنها را داخل ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک را از روی ظرف بردارید و به مدت 60 تا 70 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 190
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 13 میلی گرم
- کربوهیدرات: 28 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 558 میلی گرم
- پروتئین: 6 گرم