رولت گوشت با سس گوجه فرنگی کبابی
به گزارش چای قند پهلو، این غذا ظاهر بسیار زیبا و هوس برانگیزی دارد. در عین زیبایی، خوش طعم نیز هست و می توانید برای مهمانان خود آن را سرو کنید.
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان: پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
سس گوجه فرنگی و ریحان
- 8 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- نصف یک پیاز میانه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- دو قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده
- یک قاشق غذاخوری برگ های جعفری
گوشت
- 450 گرم گوشت گوساله
- نمک
- فلفل سیاه
- ¼ پیمانه پنیر رومانو
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- دو قاشق غذاخوری برگ تازه آویشن ریز شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- نخ
طرز تهیه
1- منقل را روشن کنید.
2- برای تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان، گوجه فرنگی های را نصف کنید و روی آنها روغن بمالید. نمک و فلفل بزنید و روی منقل کباب کنید. آنها را از روی آتش بردارید و داخل کاسه له کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن، پیاز، سرکه، ریحان، جعفری و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. آن را در دمای اتاق گرم نگه دارید.
3- گوشت ها را همانند استیک برش دهید و روی سطح صاف بچینید. پنیر، جعفری، آویشن و سیر را در کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی گوشت ها نمک و فلفل و روغن بمالید. مخلوط پنیر را روی استیک ها بریزید. آنها را آرام رول کنید و با نخ ببندید.
4- روی سطح گوشت را روغن بمالید، نمک و فلفل بزنید و روی منقل بگذارید تا حسابی مغزپخت و طلایی شوند.
5- سس گوجه فرنگی و ریحان را روی آنها بریزید و سرو کنید.
منبع: فوت و فن