رولت گوشت با سس گوجه فرنگی کبابی

به گزارش چای قند پهلو، این غذا ظاهر بسیار زیبا و هوس برانگیزی دارد. در عین زیبایی، خوش طعم نیز هست و می توانید برای مهمانان خود آن را سرو کنید.

رولت گوشت با سس گوجه فرنگی کبابی
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان: پخت: 10 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

سس گوجه فرنگی و ریحان

  • 8 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • نصف یک پیاز میانه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • دو قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری برگ های جعفری

گوشت

  • 450 گرم گوشت گوساله
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه پنیر رومانو
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری برگ تازه آویشن ریز شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • نخ

طرز تهیه

1- منقل را روشن کنید.

2- برای تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان، گوجه فرنگی های را نصف کنید و روی آنها روغن بمالید. نمک و فلفل بزنید و روی منقل کباب کنید. آنها را از روی آتش بردارید و داخل کاسه له کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن، پیاز، سرکه، ریحان، جعفری و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. آن را در دمای اتاق گرم نگه دارید.

3- گوشت ها را همانند استیک برش دهید و روی سطح صاف بچینید. پنیر، جعفری، آویشن و سیر را در کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی گوشت ها نمک و فلفل و روغن بمالید. مخلوط پنیر را روی استیک ها بریزید. آنها را آرام رول کنید و با نخ ببندید.

4- روی سطح گوشت را روغن بمالید، نمک و فلفل بزنید و روی منقل بگذارید تا حسابی مغزپخت و طلایی شوند.

5- سس گوجه فرنگی و ریحان را روی آنها بریزید و سرو کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 1282

به "رولت گوشت با سس گوجه فرنگی کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رولت گوشت با سس گوجه فرنگی کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید