نان زیره و سیاه دانه پر خاصیت و با طعمی متفاوت

به گزارش چای قند پهلو، در گزارش زیر نان زیره و سیاه دانه را به شما آموزش می دهیم.

نان زیره و سیاه دانه پر خاصیت و با طعمی متفاوت

به گزارش ، نان زیره و سیاه دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه دانه علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز است. زیره و سیاه دانه از ادویه هایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذا ها استفاده شده و به شدت نیز هوادار دارند. نان زیره و سیاه دانه را به راحتی می توان آماده کرد و به همراه غذا ها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد. اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد می گردد که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید. زیره موجود در این نان خواص بسیاری دارد و از چاشنی های پر خاصیت محسوب می گردد.

آرد گندم سبوس دار: 120 گرم

سبزی های معطر خشک: نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

روغن آفتابگردان یا هسته انگور: دو قاشق غذاخوری

ماست دو و نیم درصد چربی: 100 گرم

زیره و سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری

آرد را با بیکینگ پودر و سبزی های معطر مخلوط کنید.

سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید.

آن ها را با هم همبزنید تا صاف و یک دست شوند.

خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت را به صورت نان های کوچک 10 سانتی متری و مربع شکل باز کنید.

زیره و سیاه دانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نان ها را در داخل آن ها غلت دهید.

سپس خمیر ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای 180 درجه سانتی گراد نان ها را درون فر قرار دهید.

به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.

بعد از پخت، نان ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن می توانید آن ها را سرو کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ghand-pahlu.ir شناسه مطلب: 318

به "نان زیره و سیاه دانه پر خاصیت و با طعمی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان زیره و سیاه دانه پر خاصیت و با طعمی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید